Erbjudande från Rocker – Skaffa Rockerkortet och få 250 kr och cashback

Rocker logotyp
Gratis kontokort Till erbjudande
Bli en Rocker-användare och få 250 kr gratis och minst 0,5% cashback

Rocker är en stark utmanare bland kontokortsutgivarna i Sverige, du som har tröttnat på att betala flera hundralappar, ibland t.o.m. tusenlappar i årsavgift kan komma undan helt gratis genom att skaffa Rockerkortet. Läs mer om hur det funkar nedan.

Rocker med sitt debitkort Rockerkortet fyller man enkelt på genom Swish, om din bank erbjuder Swish finns det därför egentligen ingen anledning att behålla det gamla konto-/kreditkortet som ofta har en årsavgift, Rockerkortet är helt gratis.

Rockerkortet design
Rockerkortet i sitt standardutförande

Vi vet alla hur enkelt det är att använd Swish, att använda Swish i Rockerappen är inget undantag, fyll bara i hur mycket pengar du vill föra över så har du pengarna på Rockerkortet lika snabbt som vilken annan Swishöverföring som helst.

Anledningen till att vi gör en artikel om Rocker är för att de nu har ett riktigt bra erbjudanden som faktiskt innebär att du kan få 250 kr helt gratis och 0,5% cashback enbart genom att genomföra tre enkla uppgifter, som inte kostar dig en enda krona, utan några konstiga villkor eller gömda klausuler.

Det tar max 10 minuter att slutföra det som behöver göras och kostar som sagt ingenting. All nödvändig information följer nedan.

För att ta del av erbjudandet om 250 kr och 0,5% cashback behöver du göra följande:

Spargris symboliserar sparande hos Rocker

Öppna ett sparkonto hos Rocker

Sparkontot öppnar man genom att ladda ner appen via länken: ”Till erbjudande”, väl inne i appen klickar man på “Spar” och sedan “Öppna sparkonto”. Här får man svara på ett fåtal obligatoriska frågor som Rocker måste samla in för att få erbjuda ett sparkonto till dig som kund. Anslut sedan till bankkonto i din befintliga bank, detta gör Rocker för att göra det så enkelt och smidigt för dig att överföra pengar mellan kontona framöver. Man behöver inte överföra några pengar, allt kan förbli som det varit om man så önskar.

I skrivande stund erbjuder Rocker 0,8% i sparränta, det är svårt att hitta ett sparkonto som erbjuder en bättre ränta. Det är därför lätt att rekommendera Rocker för ett månatligt sparande. Sparkontot täcks även av den statliga insättningsgarantin vilket innebär att man har ett statligt skydd upp till 950 000 kr.

Tidsåtgång: ca. 5 minuter

Två webbplatser med kabel mellan symboliserar Rocker Connect

Gör en koppling via Rocker Connect

Rocker Connect är en koppling som man upprättar mellan Rocker och sin nuvarande bank. Detta är en innovativ funktion som Rocker har skapat för att kunder ska kunna samla sin ekonomi på ett och samma ställe. Nämligen i Rocker-appen.

För att upprätta Rocker Connect Klickar man på “Meny” i Rocker-appen och sedan “Rocker Connect”, sedan “Lägg till externt konto”. I nästa steg väljer man sin bank och verifierar via BankID att man önskar dela med sig av “transaktionshistorik” och “saldouppgifter” till Rocker. Observera att man enbart tillåter Rocker att “läsa av” sitt konto, inga transaktioner kommer att kunna ske genom Rocker Connect.

Tidsåtgång: max 2 minuter

Smartklocka, kontokort och betalterminal

Beställ Rockerkortet och genomför tre köp

Även beställning av själva Rockerkortet görs inne i Rocker-appen, tryck på “Kort” och sedan “Beställ kort”. Fyll i dina uppgifter och få kortet hemskickat inom en vecka. Gör tre köp innan 30/11, både köp online och i fysiska butiker är giltiga.

Nu är allt klart, inom 10 dagar kommer Rocker lägga till 250 kr till ditt saldo, även cashback om 0,5% läggs till på samma gång. Allt du behöver göra är ovanstående som, (bortsett från själva köpen), inte tar mer än totalt 10 minuter, inte dåligt va?

Erbjudandet gäller t.o.m. 2021-11-30


Vad är cashback?

Cashback är exakt vad det låter som, man får tillbaka pengar när man genomför köp: cash=kontanter, back=tillbaka. Med Rocker får du alltså 0,5% tillbaka på allt du köper med Rockerkortet.

Exempel:
Du köper matvaror för 650 kr.
0,5% av 650 kr är 3,25 kr.

3,25 kr kanske inte låter som så mycket men om du tänker på hur mycket du handlar för under en hel månad så kommer det ändå bli en väsentlig summa varje år.

Som om inte detta vore nog kan du även bjuda in andra att skaffa Rocker, för varje vän du bjuder in och som utför de tre obligatoriska uppgifterna som vi gått igenom ovan får både du och kompisen 0,5% extra cashback. Totalt kan du få upp till 10% i cashback genom att bjuda in upp till 19 vänner. Det finns ett ersättningstak där du som mest kan få 500 kr i cashback-ersättning per månad eller 6 000 kr per år.

Erbjudande från Rocker – Skaffa Rockerkortet och få 250 kr och cashback
Erbjudande från Rocker – Skaffa Rockerkortet och få 250 kr och cashback
Gratis kontokort

Vi vill gärna veta vad du tycker

Lämna en kommentar

Bäst i Test 24
Logo
Enable registration in settings - general